Εκτέλεση :
Μουσκεύουμε το ψωμί και το στίβουμε καλά. Λειώνουμε τον τόννο με το πιρούνι. Ανακατεύουμε τα πάντα και τα ζυμώνουμε. Αφήνουμε την ζύμη για λίγο να δέσει και μετά τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε σιγανή φωτιά για να μην αρπάξουν αλευρώνοντάς τους.
Υλικά :
■ 250 γρ. τόννο (κονσέρβα)
■ 2-3 χονδρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί
■ 1-2 κουταλιές της σούπας ταραμά
■ 2-3 κρεμμύδια τριμμένα
■ 3-4 σκελίδες σκόρδου λειωμένες
■ Λίγη ρίγανη
■ Λίγο μαύρο πιπέρι τριμμένο
■ 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
■ Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Πηγή: www.monastiriaka.gr
Μουσκεύουμε το ψωμί και το στίβουμε καλά. Λειώνουμε τον τόννο με το πιρούνι. Ανακατεύουμε τα πάντα και τα ζυμώνουμε. Αφήνουμε την ζύμη για λίγο να δέσει και μετά τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε σιγανή φωτιά για να μην αρπάξουν αλευρώνοντάς τους.
Υλικά :
■ 250 γρ. τόννο (κονσέρβα)
■ 2-3 χονδρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί
■ 1-2 κουταλιές της σούπας ταραμά
■ 2-3 κρεμμύδια τριμμένα
■ 3-4 σκελίδες σκόρδου λειωμένες
■ Λίγη ρίγανη
■ Λίγο μαύρο πιπέρι τριμμένο
■ 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
■ Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Πηγή: www.monastiriaka.gr
0 Σχόλια